Zdravá a krásna aj počas tehotenstva – s prírodnou kozmetikou Feminatal+

Žijete v radostnom očakávaní a neviete sa dočkať, kedy už popestujete svoje bábätko? Chvíle čakania si môžete spríjemniť tak, že urobíte niečo pre seba. Veď prečo byť len dobrou mamou, keď môžete byť aj peknou

Počas tehotenstva prechádza vaše telo veľkými zmenami, a tie sú často pre budúce mamičky zaťažkávajúcou skúškou. Strie na bruchu, prsiach či stehnách, opuchnuté nohy či únava sú možno aj vašimi nočnými morami. Ale nebojte sa, týmto nedokonalostiam sa dá zabrániť.

Jemná starostlivosť pre tehotné ženy od Feminatal+ vám s tým pomôže. Všetky výrobky tejto značky sú navrhnuté odborníkmi z oblasti gynekológie tak, aby využívali liečivú silu prírody a pomáhali presne tam, kde to potrebujete. 

Stop ranným nevoľnostiam

Ak trpíte tehotenskými nevoľnosťami, vyskúšajte bylinný čaj Natali. Svojím zložením je navrhnutý tak, aby zmierňoval pocity nevoľnosti, prispieval k lepšiemu tráveniu a zároveň pomáhal zlepšiť vašu imunitu, ktorá je v tomto krásnom období oslabená. 

Krásne brucho aj po pôrode
Krásne brucho aj po pôrode
foto: pixabay

Hladké krémované brucho

Aby ste sa vyhli potrhaniu pokožky v oblasti bruška a na ďalších miestach, kde dochádza k prudkému zväčšeniu objemu, siahnite po kvalitných krémoch.

A s ich používaním začnite hneď, nečakajte, kým sa bruško začne viditeľne zväčšovať. Strie sa môžu objaviť doslova zo dňa na deň, dokonca aj vtedy, keď máte pocit, že vaše bruško ešte nie je veľmi vidieť. 

O dokonalú starostlivosť o pokožku sa postará Spevňujúce a hydratačné telové sérum na prevenciu a redukciu strií. Výťažky z aloe vera, extrakt z morskej riasy, kyselina hyalurónová, komplex peptidov a vitamín E – to je presne to, čo vaša pokožka potrebuje pre zachovanie vitality a krásy. 

Už žiadne opuchnuté nohy

Najmä s obdobím tretieho trimestra sa spája problém opuchnutých nôh. Telo zadržiava vodu a ak sa cítite ako balón, verte, že nie ste jediná.

Ak chcete dopriať svojim nohám pocit ľahkosti, siahnite po Relaxačnom krémovom toniku na opuchnuté a unavené nohy. Jeho chladivý účinok upokojí, zrelaxuje a uľaví vašim nohám a vy môžete zatiaľ spokojne vyberať výbavičku pre vaše bábätko.

Žiadna bolesť pri dojčení

Ak poctivo študujete všetky dostupné fóra a skúsenosti mamičiek, možno sa trochu obávate dojčenia a s ním spojenými bolesťami. I na to sa však dá pripraviť.

Okrem správnej techniky dojčenia, ktorá je veľmi dôležitá, vám pomôže aj regeneračný balzam na pokožku pŕs a bradaviek. So svojím výživným zložením účinne upokojuje, zvláčňuje a regeneruje precitlivené, suché bradavky a poprsie. S jeho používaním môžete začať už v poslednom mesiaci tehotenstva. 

Nechajte sa rozmaznávať

Aktuálne na stránkach Feminatalplus.sk nájdete šikovné balíčky, ktoré obsahujú všetko, čo na starostlivosť v období tehotenstva potrebujete. Vybrať si môžete z viacerých kombinácií. Nechajte sa rozmaznávať prírodnou kozmetikou Feminatal+ a doprajte sebe aj svojmu potomkovi to najlepšie. 

Zelená rastlina aloe vera a v pohári je výťažok z jej listov
Feminatal+ využíva aj silu aloe vera
foto: pixabay

Kompletnú ponuku našej prírodnej kozmetiky nájdetu TU