Podpora počatia – túžime po bábätku

Muž a žena snívajú o dieťaťi
Podpora počatia

Podpora počatia podľa Mojžišovej. Chceme o nej povedať vám, čo už dlhšie túžite po bábätku a na tehotenskom teste nie a nie nájsť dve čiarky. Je možné, že sa vám vynára predstava o sérii nepríjemných vyšetrení. Nezúfajte, vaša túžba sa môže naplniť oveľa príjemnejšou cestou než ste čakali. Existuje cvičenie podľa Ľudmily Mojžišovej, ktoré uznáva odborná verejnosť a odporúčajú ho gynekológovia.

Podpora počatia – Mojžišovej metóda

Celá metóda spočíva v precíznom prevedení a pravidelnom opakovaní 10 cvikov, ktoré na seba nadväzujú. Sú tam aj 2 cviky len pre mužov na vylepšenie spermiogramu.

Spočiatku vás cvičením prevedie naša skúsená fyzioterapeutka, naučí vás správnej pozícii. Správne a precízne prevedenie je totiž dôležitejšie než mnohonásobné opakovanie. Dôležité je ich cvičiť naozaj pravidelne, poctivo a minimálne 4 – 6 mesiacov, veľmi odporúčame aj pozitívne naladenie

Cvičíme pravidelne v poradí

Cviky nie sú fyzicky namáhavé ani ťažké. Dôležité však je,  vykonávať jednotlivé úkony presne v poradí a pravidelne. Cvičíme pomaly, plynulým zapájaním jednotlivých svalov. Nesmie byť pri nich vyvolaná bolesť, len pocit ťahu a napnutie svalov. Len tak môže dôjsť k uvoľneniu, pretiahnutiu a posilneniu svalových skupín.

Dostatočne silné svaly panvového dna sú základom pre donosenie plodu, taktiež napomáhajú nidácii, teda k zahniezdeniu. Ďalším bonusom je, že sa žena s posilneným panvovým dnom cíti lepšie. To aj počas tehotenstva, či tesne po.  

Cvičením tiež dochádza k napraveniu nesprávneho držania tela, žena kráča ladnejšie a ľahšie.  Nesprávne držanie tela môže byť jednou z príčin neplodnosti.

Metóda nepomáha len pri neplodnosti. Je účinná aj pri  odstránení menštruačných bolestí, kde pomáhajú aj bylinky. Pomáha aj pri bolestivom pohlavnom styku, pri včasných samovoľných potratoch, pri inkontinencii, pri bolestiach v krížoch a v podbrušku, dokonca aj pri zlom spermiograme.

Tiež  pomáha  upraviť pravidelnosť cyklu.  Úspešnosť tejto metódy podľa štatistík je približne 50%. Metóda okrem iného zlepšuje psychickú a fyzickú kondíciu.

Žena na posteli kojí bábätko
Keď sa všetko podarí

Kto je Ľudmila Mojžišová?

Ľudmila Mojžišová sa narodila v roku 1932 a prakticky celý svoj život zasvätila práci v oblasti liečby a prevencie porúch pohybového ústrojenstva. Bola pôvodným povolaním zdravotná sestra, pôsobila však ako rehabilitačná asistentka a fyzioterapeutka.

V roku 1985 prvýkrát zverejnila zostavu cvikov odporúčanú na uvoľnenie a posilnenie svalov. Cviky pôvodne vyvinula pre športovcov. Až dlhodobým pozorovaním prišla na to, že pomáhajú aj pri problémoch s otehotnením.  Jej séria špeciálnych cvikov sa postupom času veľmi rozšírila. Dnes sa už celkom bežne používa pri odstraňovaní celého radu problémov

Originálny prístup v liečbe sterility

Metóda je nesporne originálnym prístupom v liečbe ženskej funkčnej sterility a predstavuje ucelený systém. Je najfyziologickejším spôsobom liečby neplodných žien. Spôsob je založený na reflexnom ovplyvnení nervovo-svalového aparátu panvového dna.

Liečebný prostriedok predstavuje pohybové ovplyvnenie driekovej chrbtice, krížovej kosti, kostrče, panvy a svalov ich vzájomnej polohy. Týmto spôsobom sa prostredníctvom vegetatívneho nervového systému pôsobí na ženské pohlavné orgány a to cestou zlepšenia ich krvného zásobenia alebo skvalitnenia svalového a spojivového tkaniva. 

V našom centre Feminatal+ ponúkame osobitný prístup pre všetky ženy, ale aj páry, ktoré túžia po bábätku prirodzenou formou, viac v programe Podpora počatia

Tešíme sa na stretnutia s vami

Tím Feminatal+

Matka po pôrode s bábätkom na pleci
Podpora počatia – Mojžišovej metóda

foto: adobestock, feminatalplus